TOKYO FM渋谷スペイン坂スタジオ | TOKYO FM Shibuya Spainzaka Studio

TOKYO FM渋谷スペイン坂スタジオのリニューアル。オープンスタジオのイメージを曲面の二重ガラスの間にPET樹脂の断熱材を挟み込んだ前面一杯のガラススクリーンによって表した。白いスタジオの背後は黒い調整ブースとなっている。浮き床、二重壁でNC-25の遮音性を確保。また、折戸の開閉によってファサードの表情をかえることもできる。
 The TOKYO FM studio located in the commercial street of Spainzaka in Shibuya has been renovated. The image of an open studio was expressed by making the entire front surface into a glass screen composed of PET resin insulation inserted between two layers of curved glass. Behind the white studio is a black control booth. The floating floor and double walls ensure proper sound insulation. The expression of the façade can also be altered by opening and shutting the folding doors.

データ DATA
所在地 Location:東京都渋谷区 Shibuya Tokyo
延床面積 Total Area:81.8m2
竣工 Completion date:2005.11
施工 Contractor:ドゥイング Doing
写真2 Photo2:淺川敏 Satoshi Asakawa

コメントは停止中です。